Play Free Online Games Jeux de puzzle Puzzle Spiele Jogos De Puzzle Juega a juegos

Spela Snood online

Målet med Snood är att skjuta färgade bubblor mot spelytan och bilda grupper om tre eller fler likafärgade bubblor. Varje sådan grupp tas sedan bort och ger dig poäng. Större grupper ger dig mer poäng. En grupp med tre bubblor ger tre poäng, men fyra bubblor ger fem poäng osv.

group with 2 green bubbles
blir
group with 3 green bubbles

När bubblorna inte längre sitter fast upptill ramlar de ner automatiskt. Du får poäng för dessa bubblor också.

Om du träffar en svart bubbla exploderar den, och förstör alla bubblor i närheten. Du får inga poäng för dessa bubblor, men det kan vara bra ändå i vissa lägen.

Varje gång du inte kan bilda en ny grupp, försvinner en bit av regnbågen i nedre vänstra hörnet. När regnbågen är borta, flyttas bubblorna ned mot dig. Om bubblorna når ända ned till dig, är spelet förlorat.

Bakgrund till Snood

Detta spel skapades ursprungligen av Taito 1994. Det kallades då Puzzle Bobble eller Bust-a-Move. 1996 skapade David Dobson en förbättrad version av spelet, som han kallade Snood. Spelet är extremt enkelt, men många spelare tycker också att det är frustrerande svårt ibland. Snood anses vara ett svårt spel som kräver mycket skicklighet. Andra namn på detta spel är Frozen Bubble och Bubble Up.

Källa: Wikipedia

Om du tycker om Snood är jag säker på att du gillar min samling gratis online-spel. De flesta av mina onlinespel finns inte att spela någon annanstans på Internet!