Play Free Online Games Jeux de puzzle Puzzle Spiele Jogos De Puzzle Juega a juegos

English version

Spela alfabetet på tid online

Tid: 0 s – Ditt rekord: 0 s – börja omnollställ rekord

a b c d e f g h i j k l m n o
p q r s t u v w x y z å ä ö  

Skriv alfabetet så fort du kan! Tidtagningen startar när du börjar skriva. Varje gång du skriver rätt bokstav lyser den upp grönt, men skriver du fel blir bokstaven röd. Du måste skriva rätt för att gå vidare till nästa bokstav. (Du kan börja om när som helst genom att trycka på mellanslag.)

Spela Alfabetet på tid på Facebook

Nu kan du spela alfabetet på tid på Facebook och tävla mot dina vänner!

Find us on Facebook

Bakgrund till Alfabetet på tid

Ursprungligen skrevs detta spel för Windows, men nu finns det alltså också online. Jag lanserade Windows-versionen 1998, och du kan fortfarande ladda hem det. Tidigare fanns det en topplista online, men pga omfattande fusk övergav jag det.

Med övning kan du komma ned i mycket snabba tider. Allt under 4 sekunder är snabbt, men jag har lyckats klara hela alfabetet på strax under 2 sekunder! Din bästa tid sparas i en cookie, så att du inte behöver hålla reda på det själv. För en demonstration, där jag klarar 2,94 sekunder, se denna video.

Om du tycker om Alfabetet på tid är jag säker på att du gillar min samling gratis online-spel. De flesta av mina onlinespel finns inte att spela någon annanstans på Internet!